TÁRSASJÁTÉKAINK

BAGOLYTANODA


Oktató kvízjátékunk az alsó tagozatos anyanyelvi és környezetismereti tananyagra épülve a legalapvetőbb tudnivalókat nem csupán kikérdezi, játékosan meg is tanítja. 

A kérdéseket általános iskolai tanítók segítségével állítottuk össze, külön a második, a harmadik, és a negyedik osztályos tananyagot támogatva, így a játékosok az évfolyamuknak megfelelően választhatnak a paklik közül. 

A játék izgalmas felfedezőút is egyben, a gyerekek a játéktér önálló építésének köszönhetően aktívan gyakorolják a számolást, az előrelátó tervezést és az erőforrásaikkal való gazdálkodást.  
A játékot bemutató, a játékszabályokat részletesen magyarázó videó elérhető itt: 

A Bagolytanoda szabályismertető videója


AFRIKALAND


Családi társasjátékunkban minden alkalommal új túraútvonal épül, így a felfedezés izgalma garantált. 

Szafari indul, irány a vadon! Utunk során váratlanul bukkannak fel afrikai állatok, déligyümölcsök és bennszülöttek, miközben Afrika legszebb természeti jelenségeit is megcsodálhatjuk. Olykor hegy, vagy mocsár állja utunkat, de az is előfordulhat, hogy helikopterre vagy dzsipre bukkanunk, és száguldunk a Szavannán.

Vidám, fordulatos játék, ahol a bátrabbak és óvatosabbak, szerencsejátkosok és stratégák egyaránt érvényesülhetnek. Nincs két egyforma pálya, garantáltan megunhatatlan.

Kalandra fel, irány Afrika!


A játékot bemutató, a játékszabályokat részletesen magyarázó videó elérhető itt: